logopositiu
catala
castella

visites concertades
presencials i on-line

678 07 88 51
info@trevol.eu

  biorresonancia amb life system close
 


l inicio l
l enfoque l
l enfoque l
l enlaces l

El sistema LIFE és un dispositiu de bio-retroalimentació que funciona amb freqüències electromagnètiques, amb sorprenents possibilitats en la salut global de la persona. Permet el tractament terapèutic de qualsevol tipus de malalties, dolors o trastorns de caràcter físic, psíquic i emocional. Els tractaments amb LIFE es poden complementar amb altres especialitats de la medicina alternativa i convencional.  individualiparella infants i adolescents coaching
  ocupacional life maternitat

Fabricant
: Biergs GmbH & Co.KG
Oberurselerstr. 70. 61440 Oberursel. Alemania
CE 0123

Creadors, funcionament i tractaments:
El sistema L.I.F.E és un dispositiu professional de bio-ressonància registrat a la Unió Europea com instrument mèdic classe 2A. Els seus creadors, Chris Keser i Michael Slivinski, van comptar amb l’ajut d’un equip de programadors i enginyers per a la seva fabricació.
Les investigacions en el camp de la medicina energètica i la bio-ressonància tenen el seu origen a principis del segle XIX de la mà del Dr. Royal Rife. El Dr. Rife descobrí que totes les malalties tenen una freqüència específica i posà en pràctica el tractament amb freqüències que destruïen herpes, poliomielitis,  meningitis, influença, i molts més organismes que produïen malalties perilloses.
El sistema L.I.F.E. té com a finalitat, per un costat, reequilibrar desordres físics, emocionals i mentals, i per l’altre l’harmonització de la salut global. Això permet que els seus tractaments puguin estar destinats a la millora de símptomes i patologies específiques: mal de cap, tendinitis, pedres al ronyó, ansietat, depressió, etc..., com atendre la salut global del pacient, reduir l’estrès i facilitar la relaxació muscular. Aquesta harmonització global del cos permet reforçar la salut, i per tant, prevenir malalties.
El dispositiu realitza els processos de reactivitat/diagnòstic i tractament enviant freqüències electromagnètiques, i captant la resposta de l’organisme originada arrel de les mateixes freqüències. L.I.F.E. també ens informa del nivell d’acceptació de l’organisme davant de cada tractament.
Les freqüències de les ones electromagnètiques amb les que el sistema treballa no son nocives per la salut, al contrari, el nostre cos està acostumat a actuar amb aquest tipus d’ones. Les cèl·lules del cos es comuniquen a través d’ones. Tota la matèria viva, els teixits, son portadors d’ones electromagnètiques.
La base de dades del sistema L.I.F.E conté més de 7.000 tractaments, dins dels que es troben freqüències que corresponen tant a nombroses malalties, com als diferents òrgans del cos, tractaments d’homeopatia, punts d’acupuntura, hormones, emocions, desintoxicació de l’organisme, etc... Totes aquestes freqüències son les que quan es fa el test de reactivitat, el dispositiu envia al cos, i després ens relaciona amb uns resultats de mesura. A partir d’aquest resultats l’especialista en bio-ressonància pot actuar i definir els tractaments més convenients.
Avui en dia, el nostre estil de vida, la realitat del medi ambient, i molts aliments, contribueixen a acumular toxicitat en l’organisme. L.I.F.E. Systems disposa de tractaments per a desintoxicar l’organisme. Els nostres hàbits de vida actual propicien també una sobrecàrrega de tensions en el cos, i el sistema pot ajudar a descarregar l’estrès i aconseguir un estat de relaxació més saludable.      

 

 

 

 

 Més informació:

El Dr. Goswami avala L.I.F.E. System per al seu us em medicina quàntica. (cliqui a la imatge per veure el vídeo)